İran'da bir düğün salonunda doğal gaz sobası patladı: 11 ölü, 42 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İran'da bir düğün salonunda doğal gaz sobası patladı: 11 ölü, 42 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İran'ın Kürdistan eyaletindeki bir düğün salonunda doğal gaz sobasının patlaması sonucu 11 kişi yaşamını yitirirken 42 kişi de yaralandı.

İran'ın Kürdistan eyaletine bağlı Saggız şehrinde bir düğün salonunda doğal gaz sobasının patlaması sonucu 11 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Bir çiftin düğünü esnasında patlayan doğal gaz sobası, çiftin en mutlu gününü acıya çevirdi.

11 ÖLÜ, 42 YARALI
İran Acil Servis Kurumu Sözcüsü Müçteba Halidi olay sonrasında açıklama yaptı. Sözcü, olayın yerel saatle 21.30'da gerçekleştiğini ve bölgeye 11 ambulansın gönderildiğini açıkladı. Yaralılara ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığını belirten sözcü, 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 42 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Yaralıların tedavisine bölge hastanelerinde devam edilirken, yerel yönetim tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...