Adalet Bakanı: Caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tam

Düzenleyen:
Adalet Bakanı: Caninin hak ettiği cezayı alacağına inancımız tam

GÜNDEM Haberleri

Çağlayan Adalet Sarayında düzenlenen Adalet Bölge Değerlendirme Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ceren Özdemir cinayeti hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gül “Her acı cinayet hepimizin vicdanını derinden yaralıyor. Bu tür hadiselerin asla yaşanmaması hepimizin ortak dileğidir. Cani açık cezaevinde infazını yaparken 1 Aralık itibarıyla cezaevinden firar ettiği anlaşılıyor ve Ordu Cumhuriyet Başsavcılığımızca hemen bir yakalama kararı çıkarılıyor. Polisler yakalamaya çalışırken bu esnada bu menfur cinayet işleniyor. Adli yönden bütün süreç büyük bir titizlikle takip edilmektedir. Bu caninin hak ettiği cezayı alacağına da inancımız tamdır” dedi. Açık ve kapalı cezaevleri uygulamasının yeni olmadığını öteden beri Türkiye’de uygulandığını ifade eden Gül, bunlarla ilgili ihtiyaç olan tüm çalışmaların yapılması ve hayata geçirilmesi için her türlü öneri ve çalışma yapılacağını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...