Bakan Eroğlu, 3 günlük gezi kapsamında Afyonkarahisar'a geliyor

/ Kaynak: İHA
Bakan Eroğlu, 3 günlük gezi kapsamında Afyonkarahisar'a geliyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 3 günlük bir program kapsamında yarın Afyonkarahisar'a geleceği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 3 günlük bir program kapsamında yarın Afyonkarahisar'a geleceği bildirildi. Bakan Eroğlu'nun ayrıca Şuhut ilçesinde gerçekleştirilecek olan Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine de katılacağı aktarıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Eroğlu'nun çeşitli temaslarda bulunmak, bir dizi temel atma, açılış etkinliklerine katılmak üzere 25 ağustos Pazar günü Afyonkarahisar'a geleceği bildirildi. 25 Ağustos'ta saat 15.30'da kente gelecek olan Bakan Eroğlu'nun, 3 gün programının ilk gününde İhsaniye ilçesinin Döğer beldesinde Emre Göleti sulaması ile Bayramaliler göleti sulamasının açılışı ile birlikte Beyköy Göleti ve sulaması ile Kıyır köyü yerleşim yeri ve tarım arazileri taşkın koruma tesislerinin ise temellerini atacağı bildirildi. Bakan Eroğlu, aynı gün Zafer Haftası etkinliklerine katılmak üzere Şuhut ilçesine geçecek. Burada önce Şuhut Atatürk evini ziyaret edecek olan Eroğlu'nun, daha sonra Şuhut Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan Zafer Bayramı kutlama programına, ardından da gece geç saatlerde Çakırözü köyünde gerçekleştirilecek olan temsili Zafer Yürüyüşü katılacağı bildirildi. 26 Ağustos Pazartesi günü de programına devam edecek olan Bakan Eroğlu'nun ilk olarak Kocatepe Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı'nda gerçekleştirilecek olan törenine sonrasında merasim zafer halk yürüyüşüne katılacağı kaydedildi. Aynı gün kentte hizmete girecek olan Vefa Diş Polikliniği'nin açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu'nun, sonrasında ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret edeceği ve Zafer Bayramı münasebetiyle 5 müjdenin açıklanması törenine katılacağı belirtildi. Bakan Eroğlu'nun 24 ağustos Salı günü ise çeşitli sivil toplum örgütlerini temsil edeceği ve Afyonkarahisar'ın kurtuluş yıl dönümü kutlama programına katılacağı belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...