Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hafter milisleri Trablus'a saldırdı: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA / İHA
Hafter milisleri Trablus'a saldırdı: 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA / İHA

Libya'da Hafter güçlerinin başkent Trablus'un farklı bölgelerine gerçekleştirdiği füze saldırısında 1 kadın hayatını kaybetti, 3 sivil de yaralandı. Saldırı nedeniyle Trablus'taki Mitiga Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu.

Libya'da Hafter güçleri başkent Trablus'un farklı bölgelerine füze saldırısı gerçekleştirdi. Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin medya danışmanı yaptığı açıklamada, Hafter güçlerinin Trablus'un güneyindeki El Hadba yerleşim bölgesine gerçekleştirdiği füze saldırısında 1 kadının hayatını kaybettiğini, 3 sivilin de yaralandığını açıkladı.
Hafter güçleri, başkent Trablus'taki Mitiga Havalimanı'nı da hedef aldı. Saldırı nedeniyle havalimanındaki uçuşlar askıya alınırken, yolcular ve çalışanlar büyük panik yaşadı.
Öte yandan Trablus'un güneyinde Hafter güçleri ile Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne bağlı güçler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...