Adana İncirlik Üssü'nde son durum

/ Kaynak: İHA
Adana İncirlik Üssü'nde son durum

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Suriye'ye yönelik müdahale planlarının masaya yatırılmasının ardından gözler Adana'da bulunan İncirlik Üssü'ne çevrildi.

Suriye'de yaklaşık 3 yıldır devam eden iç savaş ve Esad yönetiminin son olarak kendi halkına yönelik kimyasal silah kullanmasının ardından Suriye'ye müdahale gündeme gelmişti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Suriye'ye yönelik askeri müdahale planları masaya yatırılırken, gözler de ABD'nin Körfez ve Irak Savaşı'nda aktif olarak kullandığı İncirlik Üssü'ne çevrildi. Bilindiği gibi İncirlik Üssü'ne ocak ayında NATO kapsamında Hollanda tarafından patriot hava savunma sistemi kurulmuştu. Ancak İncirlik Üssü'nde bugün itibariyle herhangi bir hareketlilik yaşanmadı. Radarların 24 saat boyunca sınırdaki gelişmeleri takip ettiği öğrenilirken, İncirlik Üssü'nde sessizlik hakim.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...