Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'da, trafik kazası, 13 yaralı

/ Kaynak: İHA
Afyonkarahisar'da, trafik kazası, 13 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da, tarım işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Konya karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Merkezden aldığı tarım işçilerini ilçelere götürmekte olan Hasan Ali Ç. yönetimindeki 03 DA 739 plakalı midibüs, Işıklar beldesi yakınlarına geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yoldan çıkarak orta refüje girip yan yattı. Meydana gelen kazada, işçilerden, Pervin, Saadet ve Zekiye Oral, Menderes, Büşra, Kübra ve Elvan Tosun, Hatice Kalaycı, Nazike Karademir, Nimet Yıldız, Zeliha Bağcı, Nursel Ulu ve Filiz Arısoy yaralandı. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis'e ait ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile çeşitli hastanelere kaldırıldılar. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...