Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye’den KKTC’ye tıbbi malzeme hibesi

Türkiye’den KKTC’ye  tıbbi malzeme hibesi

GÜNDEM Haberleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) koronavirüs vaka sayısı 5’e çıktı. KKTC’deki bütün otellerde rezervasyonlar virüsün yayılması endişesi nedeniyle iptal edildi.

KKTC Din İşleri Başkanlığı, salgına karşı alınan tedbirler kapsamında, toplu ibadetlerin ikinci bir emre kadar eda edilemeyeceğini açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasındaki aşı, ilaç, tıbbi malzeme, koronavirüs ile mücadele ekipmanları ve tanı kiti içeren hibe anlaşması kapsamında, KKTC’ye ilk malzemeler de teslim edildi.

ERDOĞAN, BAŞBAKAN TATAR’I ARADI
Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile telefonda görüştü. Erdoğan ile Tatar görüşmesinde, koronavirüsle mücadelede iş birliği yapılabilecek hususlar ele alındı. Erdoğan, görüşmede Tatar’a bu süreçte Türkiye’nin KKTC’ye gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...