Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye, Bosna Hersek'e Kovid-19'la mücadele için tıbbi yardım gönderecek

Düzenleyen:
Türkiye, Bosna Hersek'e Kovid-19'la mücadele için tıbbi yardım gönderecek

GÜNDEM Haberleri

Türkiye, dünya genelinde hızla yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele için Bosna Hersek'e tıbbi yardım gönderecek.

Bosna Hersek'teki en büyük Boşnak partisi konumundaki Demokratik Eylem Partisinin (SDA) Genel Başkanı ve Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı Bakir İzetbegovic, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Boşnak lider İzetbegovic, Federal Haber Ajansına (FENA) yaptığı açıklamada, geçen hafta Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığına tıbbi malzeme yardımı konusunda taleplerini ilettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gereken yardımın yapılacağını söylediğini aktardı.

İzetbegovic, yapılacak tıbbi yardımlar için Türk halkına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Haberde ayrıca, Bosna Hersek'teki mevcut siyasi durum hakkında İzetbegovic'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdiği ifade edildi.

Bu arada, Bosna Hersek'te Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 69'a çıkarken, bugüne kadar 2 kişi iyileşti. Ülkede virüsten can kaybı yaşanmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...