Yaşlı adamın başına kolonya döküp zorla maske takan şahıs adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaşlı adamın başına kolonya döküp zorla maske takan şahıs adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Bağcılar’da yaşlı bir vatandaşı durdurarak zorla maske takan, başına kolonya döken ve bu anları sosyal medyada paylaşan kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

İstanbul Bağcılar’da yaşlı bir vatandaşı durdurarak zorla maske takan, başına kolonya döken ve o anları sosyal medyada paylaşan O.K, hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Şüpheli akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Cemal Şenel Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada işlemlerinin tamamlanmasının ardından O.K, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.
O.K, gazetecilerin pişman mısınız sorusuna, “Arkadaşımızdı. Birbirimize şaka yapıyorduk. Daha değişik videolarımız var” diyerek cevap verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...