Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Toplu taşıma araçlarına maskesiz yolcu alınmıyor

Toplu taşıma araçlarına maskesiz yolcu alınmıyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı genelgesinin ardından toplu taşıma araçlarının sürücüleri vatandaşlardan maske takmalarını istiyor. Raylı taşımalarda da vatandaşlara turnike geçişleri sırasında maske takmaları gerektiği hatırlatılıyor, maskesiz kişilere ücretsiz maske veriliyor.

Belediyelerin ücretsiz maske dağıtımı vatandaşın takdirini kazandı. Bu arada polis de durdurduğu otobüs sürücülerine ateş kontrolü yapıp araçtaki yolcuların maske takıp takmadığını denetliyor. Maske takmayan vatandaşları uyaran polisler, ikazları dinlemeyen yolcuların 112, 155 ve 156 numaralı telefonlara bildirilmesini istiyor. Antalya’da da belediye, 20 yaş altı vatandaşların toplu taşıma kartlarını geçici süreyle iptal etti.

KAVGAYA VE KUMARA SOSYAL MESAFE CEZASI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; bir ilde kavgaya karışanlara, bir başka ilde ise kumar oynayanlara "sosyal mesafe kuralına uymadıkları" için 3 bin 150'şer lira ceza verildiğini açıkladı. Soylu, her iki ilin valisini de tebrik etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...