Barış Pınarı bölgesinde maske üretimi

Barış Pınarı bölgesinde maske üretimi

GÜNDEM Haberleri

Koronavirüse karşı alınan tedbir kararlarını hızlıca hayata geçiren Şanlıurfa Valiliği, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütlerinin işgalinden temizlenerek huzur ve güven ortamının sağlandığı yerler de aynı tedbirleri uygulamaya devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatıyla bölgede yaşayanların maske ihtiyacının temin edilmesi amacıyla bir atölye kuruldu. Resulayn Mahalli Meclisinin desteğiyle, Halk Eğitim Merkezinde oluşturulan atölyede görevlendirilen kursiyer kadınlar, sağlık kontrollerinden geçip hijyen tedbirlerini aldıktan sonra başladıkları çalışma ile cerrahi maske üretimi yapıyor. Resulayn Koordinatörü Kaymakam Erdinç Dolu, tedbirleri en üst seviyede almaya devam ettiklerini, bölgede görev yapan Mehmetçikler, sağlık çalışanları ve halka dağıtılmak üzere kurdukları atölyede 12 kursiyerin çalışmaya başladığını ve günde bin adet maske üreteceklerini ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...