Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'den CHP'ye: Demokrasi bloğu kuralım

HDP'den CHP'ye: Demokrasi bloğu kuralım

GÜNDEM Haberleri

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, basın toplantısı düzenleyerek HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları ile CHP’li Enis Berberoğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesini değerlendirdi.

Konunun sadece HDP’nin meselesi olarak görülemeyeceğini, buna karşı birlikte hareket etmek gerektiğini söyleyen Sancar, “Türkiye demokrasi güçlerini, sorumlulukları çerçevesinde durumun aciliyetini ve tehlikenin artan vahametini gözeterek ortak mücadeleye çağırıyoruz” ifadesini kullandı. CHP’nin tabloyu bütünlüklü göz önünde bulunduran bir değerlendirme yapmasının anlamlı olacağını savunan Sancar, şunları ekledi: Dünkü (önceki gün) açıklamalarında milletvekillerimizin isminin geçmemesini doğru bulmuyoruz. Tablonun bir kısmını görmemenin iktidarın siyasi oyunlarını biraz daha cesaretlendirme ihtimali olduğunu da hatırlatmak istiyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...