Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım

Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kapak fotoğrafıyla ilgili gelen uyarıları tek tek aldığını belirten Koca, " Kötü örneğe son bir kez bakın, çıkarım yapın. Doğrusu, orada, fotoğrafçı benden on, on beş metre uzaktaydı. Ama kapakta mazeret değil" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşım yaptı. Kapak fotoğrafıyla ilgili tatlı dilli, ekşi dilli bütün uyarıları aldığını belirten Koca, " Kötü örneğe son bir kez bakın" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım

Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Tatlı dilli, ekşi dilli bütün uyarıları tek tek aldım. Teşekkür ederim. Kapak fotoğrafını birazdan değiştiriyorum. Kötü örneğe son bir kez bakın, çıkarım yapın. Doğrusu, orada, fotoğrafçı benden on, on beş metre uzaktaydı. Ama kapakta mazeret değil."

Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı. Öte yandan Koca, paylaşımının ardından Twitter'da kapak fotoğrafını da güncelledi.

Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...