Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G20 zirvesinde Başbakan Erdoğan Hollande ve Obama ile görüştü

G20 zirvesinde Başbakan Erdoğan Hollande ve Obama ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan G20 Zirvesi için bulunduğu Rusya'da ABD Başkanı Barack Obama ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'la görüştü.

Başbakan Erdoğan G20 Zirvesi için bulunduğu Rusya'da ABD Başkanı Barack Obama ile görüştü. Görüşmeyle ilgili henüz detay sunulmazken, ikilinin zirvede bir kez daha görüşeceği bildiriliyor. Başbakan Erdoğan, günün erken saatlerinde Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'la görüşmüştü. İkilinin görüşmeleri sırasında "Suriye'de sivillerin kimyasal silahla hedef alınmasının karşılıksız bırakılmaması gerektiği" konusunda görüş birliğine vardıkları bildirildi. Anadolu Ajansı, Erdoğan'ın, uluslararası toplumun Suriye konusundaki sorumluluklarını yerine getirmesi ve gereken adımları ivedilikle atması gerektiğini vurguladığını aktarıyor. Ajans ayrıca, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın, Türkiye ile ilişkilere büyük önem verdikleri söylediğini de bildiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...