Yeni sistemin başarısı net olarak görülüyor

Düzenleyen:
Yeni sistemin başarısı net olarak görülüyor

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki mezarını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından, İslam âleminin ve büyük Türk milletinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Bahçeli, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle vatandaşların bayramı buruk geçirdiğini söyledi.
Bahçeli, “Bayramı coşkuyla kutlama arzumuz gelecek senelere bırakılmıştır. Buna salgın sebebiyle mecburuz. Vatandaşlarımızın bayram süresince çok dikkatli olmalarını, bayramlaşmalarda hassasiyet göstermelerini ve salgını önlemede çaba göstermelerini Cenab-ı Allah’tan diliyoruz” dedi. MHP lideri, Türkiye’nin, dış politikada çok yönlü bir mücadele sürdürdüğü ve başta komşular olmak üzere toplumu iknada başarılı olduğunu belirterek, “Türkiye’nin her ne kadar yalnız kalması için çaba gösterenler olsa da ülkemiz bu konuda da üstün gayretleriyle sonuç almaya artık ulaşmış bulunmaktadır. Bu bakımdan Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’nin iki yıllık uygulamaları yakından incelendiğinden bu başarıyı net olarak görmek mümkündür” diye konuştu.

TÜRKEŞ’İN KABRİNE ZİYARET 
Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli, her bayram olduğu gibi bu bayramda da MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in Yenimahalle’deki kabrini ziyaret ederek dua etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...