Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cudi'ye telefon: Hüzünlü yere huzur götürdünüz

Düzenleyen:
Cudi'ye telefon: Hüzünlü yere huzur götürdünüz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta Cudi Dağı'nın zirvesinde bulunan Nuh Peygamber Üs Bölgesi'ni (Sefine) ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun telefonundan Mehmetçiğe hitap etti.

Mehmetçiğin Kurban Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, "Cudi'nin mazisi maalesef hüzünlerle dolu. Tabii Gabar'da aynı hüzünleri hep yaşadık ama sağ olsun güvenlik güçlerimiz, verdikleri mücadeleyle buraları inşallah huzur beldeleri hâline dönüştürdü. Allah beraberlik, huzur içinde kavuşmayı bizlere nasip etsin. Sizlerle şu anda beraber olan tüm komuta kademesine, tüm güvenlik güçlerimize tekrar şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Allah yâr ve yardımcımız olsun" dedi. Bayram namazını burada askerlerle kılan Bakan Soylu, daha sona Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Pervari ilçesi Doğan Üs Bölgesine geçti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...