Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'1974’te ne yaptıysak aynısına hazırız'

'1974’te ne yaptıysak aynısına hazırız'

GÜNDEM Haberleri

Kaş'ta verdiği mesajlarla çok konuşulan Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar ve TSK komuta kademesi, KKTC'de Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı’nın “Seçkin Gözlemci Günü” faaliyetlerini takip etti.

Tatbikatın tamamlanmasının ardından personele hitap eden Bakan Akar şunları söyledi: Biz Kıbrıs'ı millî mesele kabul ediyoruz ve buradayız. Burada bize düşen görev neyse, 1974'te ne yaptıysak aynı ruh, aynı heyecan, aynı esaslar dâhilinde KKTC'li kardeşlerimizin güvenliği, bekası için her türlü şeyi yaptık, yapmaya hazırız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Doğu Akdeniz'deki hak, alaka ve menfaatlerimize karşı bir kısım ülkeler bazı karşı hareketler, eylemler yapıyor. Biz bunları büyük bir sabırla takip ediyoruz. Bizim buradaki haklarımızdan fedakârlık yapmamız, hakkımızı feda etmemiz asla söz konusu değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...