Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanı yerde kalmadı

Kanı yerde kalmadı

GÜNDEM Haberleri

Hakkâri Yüksekova'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay (28), memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Bir yıllık evli olan şehidin eşi Gül Aktay, törene kucağında kundaktaki 21 günlük bebeği Göktür Efe ile birlikte katıldı. Güçlükle ayakta duran ve gözyaşlarını tutamayan şehit eşinin, kundaktaki bebeğinin yüzünü açıp babasının fotoğrafını gösterdiği anlar yürek burktu.  Şehit asker koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Nasreddin Hoca Meydanı'nda öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Şehit Aktay'ın naaşı, Akşehir Şehitliği’nde toprağa verildi. Öte yandan çatışmanın yaşandığı bölgede yapılan operasyonda şehit Sinan Aktay’ın kanı yerde kalmadı. Turuncu listede aranan terörist Eyyüp Alper ile örgütte sabotajcı olarak faaliyet gösteren Ahmet Akman'ın ölü ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...