FETÖ, bir kare fotoğraf için 5 milyon dolar teklif etmiş

FETÖ, bir kare fotoğraf için 5 milyon dolar teklif etmiş

GÜNDEM Haberleri

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 14 yıl önce kendisiyle bir fotoğraf çektirme karşılığında 5 milyon dolar teklif edildiğini söyledi.

İHA’ya konuşan Perinçek, şunları söyledi:
1996 yılıydı. O zaman Lâtif Bey’in başında bulunduğu Yazarlar Vakfı gibi bir kuruluş vardı. Beyoğlu’nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. Beşinci katta kendilerini kabul ettim. On üç kişi olarak geldiler. Başlarında Lâtif Bey vardı. Sohbetler ettikten sonra bana, Fetullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye’de barışa hizmet edeceğini belirttiler.

EROL MÜTERCİMLER ARADI
Yaptıkları bu öneriyi mümkün değil diyerek reddettim. Fetullah Gülen’in bizim terör örgütü olarak gördüğümüzün bir yapının yıllardır başında olduğunu belirtim. Bu konuşmaların ardından beni Erol Mütercimler aradı. ‘Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Hâlbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar’ dedi. 5 milyon Türk lirası değil 5 milyon dolar teklif ettiler. Ben de değil 5 milyar dolar, dünyayı verseniz de olmaz dedim. İSTANBUL İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...