Bahçeli'den 'siyah kurdele' tepkisi: TTB derhal kapatılmalı

Düzenleyen:
Bahçeli'den 'siyah kurdele' tepkisi: TTB derhal kapatılmalı

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Tabipleri Birliği isimli ihanet oluşumu, sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış. Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur” dedi.

Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Bahçeli, şunları kaydetti:

Siyah kurdele takınca ne olacak? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar? Türk Tabipleri Birliği korona kadar tehlikelidir, tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükûmete yönelik 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' eylemi haince bir tertiptir. Türk Tabipleri Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır. Artık Türk Tabipleri Birliğine sabır ve tahammül gösterilmesi imkânsızdır.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...