Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Perihan Alabora ve Doğu Erkan, son yolculuğuna uğurlandı

/ Kaynak: İHA
Perihan Alabora ve Doğu Erkan, son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hayatını kaybeden oyuncular Perihan Alabora ve Doğu Erkan, son yolculuğuna uğurlandı.

Türk tiyatro ve sinemasının iki emektar oyuncusu Doğu Erkan ve Perihan Alobora için Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, hayatını kaybeden sanatçıların eşleri çocukları yakın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından da bir çok ünlü katıldı.Halasını Perihan Alabora'yı kaybeden ünlü oyuncu Mustafa Alabora cenaze "İki tane sevdiğim insan orada yatıyor. Birisi halam, diğeri de Doğucum. Buradan şunu söylemek isterim Türkiye'de bu kadar iki önemli oyuncunun bu kadar az tanınmış olması beni o kadar çok üzüyor ki. Müthiş bir oyuncuydu fakat çok fazla tanınmadı" dedi.
Oyuncu Tuna Armağan ise; "Türk tiyatrosunun ve Televizyon dizilerinin sevilen oyuncusuydu hepimize emeği geçen bir ablamızdı. Maalesef onu da kaybettik yaprak dökümü herhalde bütün büyüklerimiz gidiyor" dedi.Cenaze törenin ardından yakınlarının omuzlarına kaldırılan emektar sanatçılardan Perihan Alabora Kilyos Mezarlığı'nda, Doğu Erkan ise Küplüce Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...