MSB: Rum general Ermeni ve PKK’lılara eğitim veriyor

Düzenleyen:
MSB: Rum general Ermeni ve PKK’lılara eğitim veriyor

GÜNDEM Haberleri

Millî Savunma Bakanlığı, bilgilendirme toplantısında Ermenistan cephesinde PKK/YPG’lı teröristlerin olduğu iddialarını bir adım daha ileri taşıdı.

MSB açıklamasında şunları kaydetti: “Ermenistan’da PKK/YPG’lilerin varlığına ilave olarak Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin bir korgeneralinin bölgede olduğu ve Ermeni milisleri, PKK/YPG terör örgütü mensuplarını ve farklı ülkelerden paralı askerleri eğittiği bilgileri mevcuttur. Bölgede barış ve istikrar için Ermenistan bu terörist ve paralı askerleri geri göndermeli, saldırılarına ve Azerbaycan topraklarındaki haksız işgaline son vermelidir. Azerbaycan, meşru müdafaa hakkı kapsamında kendi halkını ve toprak bütünlüğünü korumak ve vatan topraklarını Ermeni işgalinden kurtarmak maksadıyla kendi topraklarında başlattığı harekâtı başarıyla sürdürmektedir.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...