Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ege Denizi'ne gömüldü! Yunan savaş gemisi böyle battı...

Düzenleyen:
Ege Denizi'ne gömüldü! Yunan savaş gemisi böyle battı...

GÜNDEM Haberleri

Saronic Körfezi'nde bir yük gemisiyle çarpışan mayın tarama gemisi Kallisto, Ege Denizi'ne gömüldü. Öte yandan gemi içerisinde bulunan 27 mürettebat tahliye edilirken 2 askerin de yaralandığı belirtildi.

Yunanistan'da donanmaya ait mayın tarama gemisi NTHI Kallisto, Salı sabahının erken saatlerinde Pire açıklarında bir ticari gemiyle çarpıştı.

To Vima gazetesi, başkent Atina yakınlarındaki çarpışmanın ardından Kallisto'nun battığını bildiriyor.

27 mürettebatı bulunan savaş gemisindeki askerler tahliye edildi, kazada en az iki kişinin yaralandığını Savunma Bakanlığı doğruladı. Yunan Donanması ise, çarpışmanın sabah 07.30 sularında Saronic Körfezi'nde gerçekleştiğini duyurdu.

Çarpışmanın duyulmasıyla birçok donanma ve kurtarma ekibi olay yerine geldi ancak mayın tarama gemisinin batması önlenemedi. Ekipler kazadan sonra denize atlayan dört kişiyi de sudan çıkardı.

Yunan televizyon kanalları canlı yayına geçerken, geminin sulara gömülmesi anbean izlendi.

Portekiz bandıralı ticaret gemisi Maersk Launceston'un Kallisto'ya arka tarafından çarptığını belirten To Vima, savaş gemisinin İngiltere'de 1987'de üretildiğini yazdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...