Son dakika! Helim Sarı, 26 saat sonra enkazdan yaralı olarak çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Son dakika! Helim Sarı, 26 saat sonra enkazdan yaralı olarak çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA/İHA

İzmir'deki 6,6’lık depremde enkaz altında kalan Halim Sarı, arama kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 26 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan Yılmaz Erberk Apartmanı’nda ekiplerin kurtarma çalışmaları sırasında enkaz altına kalan Halim Sarı ile temas kuruldu. Yapılan çalışmayla Halim Sarı, yaklaşık 26 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.Son dakika! Helim Sarı, 26 saat sonra enkazdan yaralı olarak çıkarıldı

Saatler sonra kız çocuğu sesi duyuldu

İzmir'de yıkılan binaların arasında bulunan Rıza Bey Apartmanı'nda bir vatandaş tarafından kız çocuğu sesi duyuldu. Ekipler o bölgeye yoğunlaşarak arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Rıza Bey Apartmanı yıkıldı. Çok sayıda vatandaş enkaz altında kalırken yıkılan binadan en son İnci Okan çıkarıldı. Saatler süren bekleyişin ardından mutlu haber geldi, bir vatandaş tarafından bir kız çocuğunun sesi duyuldu. Sesi duyan vatandaş ekiplerin çalışmaları sırasında bir kız çocuğunun çığlık attığını belirterek durumu hemen ekiplere haber verdiğini söyledi. Sesi duyan Binnur Aleyna Akyol isimli genç kız, "Küçük bir kız çocuğunun çığlığını duydum. Işık açmış" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...