Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savcı Sayan: “PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü”

Düzenleyen:
Savcı Sayan: “PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü”

GÜNDEM Haberleri

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü! Kürtlere ne faydası oldu. 100 bin genç, doktor, avukat, öğretmen, hakim, iş insanı, çalışan olsaydı; Kürt’ün, Türk’ün evine acı değil, mutluluk zenginlik girerdi." dedi.

PKK terör örgütünün yıllardır Kürt halkına büyük zararlar verdiğini her defasında dile getiren Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu söylemini yineledi. PKK terör örgütü olmasaydı Kürt ve Türk halkının evine acı yerine mutluluğun gireceğini söyleyen Başkan Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“PKK 40 yıldır 100 bin Kürt gencini dağlarda öldürttü, öldürdü! Kürtlere ne faydası oldu. 100 bin genç, doktor, avukat, öğretmen, hakim, iş insanı, çalışan olsaydı; Kürt’ün, Türk’ün evine acı değil, mutluluk zenginlik girerdi. Bu vatan hepimize yeter. EDİ BESE (Artık yeter).”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...