Bu sefer ilçe başkan yardımcısı... CHP’de bir tecavüz skandalı daha

Düzenleyen:
Bu sefer ilçe başkan yardımcısı... CHP’de bir tecavüz skandalı daha

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Maltepe’de 40 yaşındaki CHP İlçe Başkan Yardımcısı Uğur K., 20 yaşında bir kadını zorla bir restorana kapatıp taciz ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Uğur K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, tecavüzcünün partiden ihracı için girişim başlattıklarını duyurdu. 

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş “CHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi U.K'nin karıştığı cinsel saldırı olayına sessiz kalamam. Cezaevine atılan U.K, insanlık dışı bir suç işlemiş ve partimizin değerlerine leke sürmüştür. Derhal partiden atılmalıdır. Mağdurun ifadesi ortadadır.” diye açıklama yaptı.

Rezaletin ortaya çıkmasının ardından CHP Maltepe ilçe örgütü Uğur K’nın adını internet sitesinden kaldırdı.

Maltepe CHP yönetimi, önceki günlerde Maltepe meydanında 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında kırmızı şemsiye dağıtmıştı. Tecavüzcü Umut K. da etkinliğe katılmıştı.

Maltepe’deki skandal yakın dönemde CHP ve HDP’de yaşanan tecavüz vakalarını yeniden gündeme getirdi. Didim’de belediye başkanının iş isteyen kadına tecavüz ettiğine yönelik kayıtlar ortaya çıkmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...