Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son 1 ayda 226 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son 1 ayda 226 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanlığından, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından son bir ay içinde 8’i büyük, 35’i orta çaplı olmak üzere toplam 43 operasyon icra edildiği, operasyonlarda 226 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkesinin ve milletinin güvenliğini sağlamak için yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Operasyonların gece-gündüz, dağ-bayır demeden büyük bir kararlılıkla devam ettiğini ifade edilirken, terörle mücadelenin "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar" süreceğini vurgulandı.

Bu kapsamda; son bir ayda yurt içi ve yurt dışında 8’i büyük, 35’i orta çaplı olmak üzere toplam 43 operasyon icra edildiği, operasyonlar sonucu 226 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...