Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göksu: CHP İstanbul'da yönetim kuraklığı yaşatıyor

Düzenleyen:
Göksu: CHP İstanbul'da yönetim kuraklığı yaşatıyor

GÜNDEM Haberleri

İBB Meclisi’nin 2021 yılı ilk toplantısında konuşan İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sert sözlerle CHP'li yönetimi eleştirdi.

İBB’nin Şeb-i Arus töreninde Kur'an-ı Kerim'i Türkçe okutmasının yüz yıllık kâbusu hortlattığını ifade eden Göksu "Bu milletin hafızasında CHP’ye dair onarılmaz acılar ve silinmez korkular vardır. Bu milletin hafızasında camilerin ahır yapılması korkusu vardır. Bu milletin hafızasında ezanın yasaklanması korkusu vardır. Bu milletin hafızasında kılık kıyafetinden dolayı insanların idam edilme korkusu vardır. Bu milletin hafızasında ‘İstiklâl Mahkemeleri’ korkusu vardır" dedi.

Fırsatını bulur bulmaz aynısını yaptılar
CHP zihniyetinin yasakçı olduğunu belirten Göksu İSMEK’te başörtülü kadınlara yapılan hakaretlere ve işten çıkarmaları hatırlatarak şunları söyledi:
"CHP’nin şimdilerde özgürlük havarisi kesildiğine bakmayın. Geçmişte ikna odaları adı altında, genç kızlarımıza baskı yaptılar, mobbing uyguladılar, başlarını açmak için zorladılar. Açmayanları okullarından attılar. Bugün atanan rektörleri siyasî olmakla suçlayanlar bilsinler ki, bu CHP ikna odalarının kurucusu Nur Serter’i milletvekili, tarihin en büyük yasakçısı eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz’ü CHP Genel Başkan danışmanı, Üniversitesinin kapısında bekleyip başörtülü kızları içeri almayan Mustafa Akaydın’ı belediye başkanı yaptı. Şimdi görüyoruz ki yıllar geçmesine rağmen değişmediler. İBB’de fırsatını bulur bulmaz, İSMEK’te yine aynı şeyi yaptılar. CHP’li yöneticiler, İSMEK’te başörtülü kadınlara hakaret ettiler, mobbing yaptılar, işten çıkardılar."

CHP'nin genetik hafızasında var
Maalesef Türkiyemiz’in travmalarla dolu siyasi tarihi bu zihniyetin hastalıklı genetik yapısının ürettiği semptomları yaşayarak geçmiştir. Bu semptomları makyajla ve şovlarla gizlemeye çalışmaktadırlar. Çünkü CHP’nin genetik hafızasında bunlar vardır. CHP’nin kurumsal DNA’sında; dogmatiklik, yasakçılık, kibir, ötekileştirme, takiye ve beceriksizlik vardır. CHP’nin genetiğindeki bu özelliklerin İstanbul’a yansıması ise yönetim kuraklığı ve bereketsizlik olmuştur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...