Bakan Soylu'dan Kabe'ye hakaret eden şahıslar ile ilgili açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu'dan Kabe'ye hakaret eden şahıslar ile ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Soylu, "Kabe-i Muazzama'ya hakaret eden LGBT sapkınlarına müsamaha göstermeli miyiz? Elbette hayır." dedi.

Boğaziçi Üniversitesinde, LGBT'lilerin rektörlük binasını işgal girişinin ardından güvenlik tedbirleri artırıldı Gözaltına alınan 156 kişiden 98'i sabah serbest bırakıldı.
Bazı siyasetçiler, olayları Gezi benzeri isyan dalgasına dönüştürmek için mesajlar paylaşırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan kritik bir uyarı geldi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, "Kabe-i Muazzama'ya hakaret eden LGBT sapkınlarına müsamaha göstermeli miyiz? Elbette hayır. Rektörlük binasını işgale kalkan LGBT sapkınlarına müsamaha göstermeli miyiz? Elbette hayır. Boğaziçi’nin olan biteni izleyen sakinlerine bir sözüm var: Hayatta hiç bir başarının altında imzası olmayan, bir ajansın elinde oyuncak olan, solcu bile olamayan kart siyasetçilerin tuzağına düşmeyin...Sizden beklentimiz, bilimsel başarı, Sizden beklentimiz, okul başarısı, Sizden beklentimiz, Büyük ve Güçlü Türkiye’ye hazırlanmanızdır" ifadesini kullandı.

O KULÜP KAPATILMIŞ

Bu arada Boğaziçi Üniversitesi'ni terörize eden LGBT kulübünün faaliyetlerinin rektörlük tarafından durdurulduğu belirlendi.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaştığı belgeye göre Rektör Melih Bulu, Kabe-i muazzama resmine yapılan saygısızlıktan sonra kulübün 1 Şubat tarihiyle engellendiği bildirildi.

İşte Altun'un "Boğaziçi Üniversitesi'ndeki "Rektörlük Ablukası" suçunu işleyenleri harekete geçiren şey, aşağıdaki karardır. Görüleceği üzere kutsal değerlerimizi ayaklar altına almaya çalışanlara karşı üniversite yönetimi meşru bir tasarrufta bulunmuştur. Olay bundan ibarettir." şeklinde duyurduğu belge:

Bakan Soylu'dan Kabe'ye hakaret eden şahıslar ile ilgili açıklama

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...