Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Dönmez: İlk hedefimiz Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Dönmez: İlk hedefimiz Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bakan Dönmez, "Tüm dünyanın geleceğini belirleyecek enerji alanında 2020, Türkiye'mizin yılı oldu. Biliyorsunuz Karadeniz'de 405 milyarlık bir doğal gaz keşfettik. Şimdi ilk hedefimiz Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Tüm dünyanın geleceğini belirleyecek enerji alanında 2020, Türkiye'mizin yılı oldu. Biliyorsunuz Karadeniz'de 405 milyarlık bir doğal gaz keşfettik. 'Kendi gemilerimizle, kendi insan kaynağımız ve kendi irademizle çıktığımız bu yoldan dönmeyeceğiz' dedik. Şimdi ilk hedefimiz Akdeniz'de de bir keşif gerçekleştirmek." dedi.

Dönmez, "(Bilecik) Söğüt'te 1,92 milyon ons altın rezervi keşfedildi. Üretim sürecinde yıllık 6-7 ton altın elde edeceğimiz bu keşfimiz sayesinde 800 kardeşimize istihdam sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

"Bizi kendi toprağımızda dış güçlerin oyunlarıyla yenemeyecekler"
"Hem içeride hem dışarıda değerlerimize yapılan saldırılar artıyor." diyen Dönmez, "Sözde hak arayan uç gruplar, kıblemiz Kabe'ye utanmaz saldırılar yapabiliyor. Üniversiteleri ipotek altına alan bu gruplar milletimize düşmanlık yapmaya, dinimize nefret kusmaya açık açık devam ediyor. Bizleri 'öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya' yapmaya çalışıyorlar ancak bizi kendi toprağımızda, dış güçlerin oyunlarıyla yenemeyecekler." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...