A. Mücahid Ören, 'Daha iyiye ulaşmak için değişim kaçınılmazdı'

A. Mücahid Ören, 'Daha iyiye ulaşmak için değişim kaçınılmazdı'

GÜNDEM Haberleri

Kabuğunu kıran ve yeni ufuklara yelken açmaya çalışan bir ülkeye, O'nun ismini şerefle taşıyan gazetemizin de ayak uydurması elbette kaçınılmazdır.

Kabuğunu kıran ve yeni ufuklara yelken açmaya çalışan bir ülkeye, O'nun ismini şerefle taşıyan gazetemizin de ayak uydurması elbette kaçınılmazdır. Şükürler olsun ki, 43 yılı geride bırakmış bir gazete olarak, geçmişten kazandığımız tecrübe ve birikimi, çok genç ve dinamik bir kadro ile geleceğe daha güçlü taşıyacak imkan ve heyecana sahibiz. İnsana yatırımı en büyük sermayesi bilen kurumumuzun asıl gücü de buradan gelmektedir.Değerli büyüklerimizin bizlere harcadığı bu emek, üzerimize büyük sorumluluklar yüklemekte, gücümüzü, birikimimizi ortaya koymak için fırsat sunmaktadır.
Temel esaslarda köklerimize bağlı kalmakla beraber, değişim kaçınılmazdır. Gazetemizin 40. yılında ivme kazandırdığımız bu dinamizmi, şimdi daha yukarılara taşıma gayretindeyiz. Gazetemizde logo değişimi, yeni yazar kadrosu ve yenilenen içeriğimiz de daha iyiye ulaşma gayretimizin bir parçasını oluşturmaktadır.
Burada hepimize düşen görev, aziz milletimize karşı sorumluluğumuzu sürdürmek, geçmişte olduğu gibi, yine doğrunun ve haklının yanında daha güçlü bir şekilde durabilmektir.
El ele, hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak ümidiyle…


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...