Kârlarını iki kat artırmak isteyen Twitter’dan 4 yeni özellik

Düzenleyen:
Kârlarını iki kat artırmak isteyen Twitter’dan 4 yeni özellik

GÜNDEM Haberleri

2020 yılı gelirini 2023 yılına kadar ikiye katlayarak 7,5 milyar ABD dolarına çıkarmayı hedefleyen Twitter, 4 yeni projesini açıkladı.

Projelerden biri Super Follows (Süper Takip). Kayvon Beykpour liderliğindeki ürünün bu sene ilerleyen aylarda hayata geçirilmesi bekleniyor. Burada yalnızca abonelere özel haber bültenleri, videoları, fırsatlar ve indirimler olacak. Kullanıcılar, bunun için aylık abonelik ücreti ödeyecek. Super Follows’ta ünlüler gibi seçkin kullanıcıların içerik için ücret almasına izin verilecek. Şirket, bu projesiyle Patreon, Substack ve OnlyFans gibi platformlara rakip olacak. Twitter’ın diğer projeleri de Revue, Twitter Spaces ve Communities. Twitter, 2015 yılında e-posta bültenlerinin paylaşılmasına ve yazarların gelir elde etmesine odaklanan Hollanda merkezli Revue'yü satın almıştı. Şirket, ürünü aynı isimle hizmete sokacak. Twitter Spaces, sesli sohbetlerle Clubhouse’a, Communities de Facebook Groups’a rakip olacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...