Kilis'e terör füzesi

Düzenleyen:
Kilis'e terör füzesi

GÜNDEM Haberleri

Suriye'den atılan roketler Kilis'te Beşevler Mahallesi'ne düştü. İlk belirlemelere göre olayda yaralanan olmadı.

Kilis şehir merkezi Beşevler ve Hastane yolunu hedef alan 3 füzenin herhangi bir can kaybı ve yaralanmaya yol açmadığı öğrenildi. Roketlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye bomba imha ekipleri çağrıldı. Bu arada, bölgeye gelen Vali Recep Soytürk, Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve Garnizon Komutanı Albay Soner Oruçoğlu olay yerlerinde incelemelerde bulundu.
Kilis, Türkiye'nin Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekat süreçlerinde DEAŞ ve PKK'nın füze saldırılarına maruz kalmış bu saldırılarda 70'ten fazla şehit verilmişti.
Gazetemize bilgi veren resmi kaynaklar Grad tipi füzelerin Kilis'e 22 kilometre mesafeden ve seyyar bir araçtan fırlatıldığını belirtti.

Türk topçu bataryaları terör saldırısı sonrası Tel Rıfat hattında Şeyh İsa, Beluniye, Ayn Dagna köylerinde konuşlu PKK mevzilerini vurdu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...