Başakşehir'den İBB'ye isyan: Yapmadılar, sattılar, kapattılar, yıkmak istiyorlar

Düzenleyen:
Başakşehir'den İBB'ye isyan: Yapmadılar, sattılar, kapattılar, yıkmak istiyorlar

GÜNDEM Haberleri

Başakşehir Belediyesi Başkanı Yasin Kartoğlu, İBB Meclisi tarafından 10 yıllığına Başakşehir Belediyesi'ne tahsis edilen Bilgi Evi'nin yıkılmaya çalışıldığını söyledi.


Şehit Savcı Selim Kiraz'ın ismini taşıyan bilgi evinin önünde basın açıklaması yapan Kartoğlu, İBB yönetiminin baskısının bitmediğini açıkladı.
Yasin Kartoğlu, şunları söyledi: "İBB yönetimi Başakşehir'de haksızlık ve hukuksuzluk peşinde. Sorumluluk alanlarında olmasına rağmen Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olan Çam ve Sakura Hastanesinin yollarını yapmadılar. Ziya Gökalp Mahallemizde bulunan sağlık ocağı olarak kullanılan merkezin arsasını sattılar. Daha da kötüsü Başakşehir Belediyesi'nin burayı yıkması için yazı gönderdiler. 
Başak Mahallemizde kamu hizmeti için ayrılmış bir arsayı maalesef üçüncü kişilere sattılar. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Mahallemizde insanların alternatif yollarını yapmadan otoban çıkışlarını kapatıp Bahçeşehir'i trafiğe mahkûm ettiler.
Bu da yetmezmiş gibi önünde bulunduğumuz Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgi Evimize göz diktiler. Hukuksuz girişim yeni değil. Aralık ayında anne çocuk merkezine yaptılar.
Kendisini her şeyin üstünde gören İBB yönetimi, 7'den 70'e hizmet vveren bilgi evimize göz dikti. Bu bilgi evi 2018 yılında inşa edildi. Ama ruhsatı hukuksuz şekilde iptal edildi. İBB yönetimi elektrik ve doğalgazını keserek mühürlemeye çalışıyor. Kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak için yıkıma hazırlanıyor. Bilgi Evimizde binlerce Başakşehirliye hizmet veriliyor. Nasıl olur da bu hizmetler sekteye uğratılır?"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...