Tecavüzcü vekillere sus pus olan partiye bak! İstanbul Sözleşmesi için Türkiye'yi şikayet ettiler

Düzenleyen:
Tecavüzcü vekillere sus pus olan partiye bak! İstanbul Sözleşmesi için Türkiye'yi şikayet ettiler

GÜNDEM Haberleri

Aile yapımızı düşmanlık aracı haline getiren İstanbul Sözleşmesi'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalı kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla feshedilmesinin yankıları sürüyor.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin vekili Feleknas Uca, İstanbul Sözleşmesi kararını Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisine taşıdı.  Sözleşmeden çekilmeye dair bilgilendirme notu gönderen Uca, "Mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz, siz de yardım edin" dedi. Sözleşmenin feshi için adeta Avrupa Konseyine yalvaran vekil Feleknas Uca “darbe” olarak nitelendirdiği kararın hukuksuz olduğunu savundu. Türkiye'yi şikâyet eden Uca, çekilmenin “korkunç bir örnek” ve “skandal” olarak değerlendirilerek, bunun durdurmasını talep etti. Terörist cenazelerinde boy boy fotoğrafı olan partisi içindeki milletvekilinin bir kadına tecavüz hadisesinde sus pus olan Feleknas Uca'nın bu adımı tepkiyle karşılandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...