Zeki abi gitti dayak geldi

Zeki abi gitti dayak geldi

GÜNDEM Haberleri

Zeki komiserin çabası yine bir polis tarafından boşa çıkarıldı. Bu durum insan unsurunun ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Mersin Emniyeti'nin yüzü haline gelen ve Türkiye'ye örnek gösterilen Siteler Polis Merkezi, bu sefer adını dayak skandalıyla duyurdu. İddiaya göre Şevket Sümer Mahallesi'nde yer alan polis merkezinin önündeki parkta iki çocuk kavga etti. Karakolda görevli bir polis memuru kavgaya karışan ilkokul 3. sınıf öğrencisi D.Ö. (8)'ye tokat attı. Küçük çocuk o acıyla polise küfretti. Polis de D.Ö'yü karakola götürerek demirle dövdü. D.Ö'yü soğuk suyun altına tutan polis, iki saat beklettikten sonra çocuğu evine gönderdi. Çocuk, birkaç saat sonra kusmaya başladı. Ailesi hemen hastaneye kaldırdı. İlk muayenesinde doktorlar 'kum dökmesi' teşhisi koydu. Ancak işin aslı çekilen röntgenle birlikte ortaya çıktı. Çocuğun böbreklerinde, kaburgalarında ve bedeninin çeşitli yerlerinde zedelenmeler olduğu belirlendi. Aile, suç duyurusunda bulundu. Soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü, dayakçı polisi açığa aldı. Bir haftadır hastanede tedavi gören küçük D.Ö, söz konusu polisin daha önce de kendisini üç defa dövdüğünü söyledi. Oysa aynı polis merkezi, bahçesindeki parkı, içindeki internet kafesi ve sinema salonuyla çocuk yuvası gibiydi. Haberlere konu olan merkez, örnek karakol seçilmişti. Bu başarının arkasında ise Başkomiser Zeki Çakırtaş vardı. Ancak Çakırtaş'ın mayıs ayında tayini çıktı. Zeki abilerinin gideceğini duyan çocuklar eylem yaptı. O eylemden geriye dayak ve çocukların taşıdığı pankartlarda yazılan mesajlar kaldı: "Onu bizden almayın", "Zeki Başkomiser gitmesin", "Gidersen burası ölüm olur"...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...