- İki il peş peşe sallandı
8 saat 35 dakika önce

İki il peş peşe sallandı

Afet bölgesi Adana'da saat 15.20'de büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. Saimbeyli merkezli depremden dakikalar sonra Kahramanmaraş'ta 2.9 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.
 - Türkiye ile Yunanistan arasında yeni kriz!
8 saat 50 dakika önce

Türkiye ile Yunanistan yeniden gerildi: Sert açıklamalar peş peşe geldi

Türkiye ile Yunanistan arasındaki pozitif esen rüzgar, komşunun Ege Denizi ve İyon Denizi'nde iki yeni Deniz Parkı ilan edeceğini duyurmasının ardından sert esmeye başladı. Türkiye, kararın ardından Yunanistan'ın çevreyle ilgili hususları istismar ettiği yönünde bir açıklama yaptı. Yunanistan ise Türkiye'yi çevre koruma kanunlarını 'siyasileştirmekle' suçladı. 
 - Yaptığı hatanın bedeli ağır oldu! 48 bin lira ceza ödeyecek
9 saat 4 dakika önce

Yaptığı hatanın bedeli ağır oldu! Motosiklet sürücüsü 48 bin lira ceza ödeyecek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosiklet sürücüsü polislerin dur ihtarına uymadı, süratli seyir eden ve trafiği tehlikeye düşüren sürücüyü yakalamak için ekipler harekete geçti. Sürücüye 48 bin 913 lira ceza uygulandı.
 - Otel servisi, otomobille çarpıştı: 29 yaralı
9 saat 46 dakika önce

Otel servisi, otomobille çarpıştıktan sonra metrelerce sürüklendi: 29 yaralı

Antalya'da, otel çalışanlarını taşıyan servis, bir otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Çarpışmanın şiddetiyle sürüklenen servisteki 28 kişi ile sürücü yaralandı.
 - 7 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü
10 saat 20 dakika önce

Bayram günü dehşeti yaşadılar: 7 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü

Bursa'da 7 yaşındaki N.Y. beşinci kattaki evlerinin camından dışarı bakarken dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan kızın tedavisi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 - İBB'den Bayraktar'a cevap geldi
10 saat 28 dakika önce

İsrail iddiasıyla ilgili İmamoğlu'nu sorumlu tutmuştu! İBB'den Bayraktar'a cevap geldi

İBB'den İsrail'in jet yakıtının Türkiye'den gönderildiği" iddiası ile ilgili İmamoğlu'nu sorumlu tutan Haluk Bayraktar'a cevap geldi. Kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Haluk Bayraktar isimli kullanıcı hakkında, bu asılsız iddialarından dolayı, hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır. " denildi. 
 - Sakarya'da aile katliamı!
10 saat 39 dakika önce

Sakarya'daki aile katliamının arkasından 'araba' çıktı

Sakarya'da Mevlüt Çelik isimli kişi üvey annesiyle babasını öldürdü. Olaydan sonra Selçuk Çelik isimli kardeşiyle kavga eden Mevlüt Çelik de bıçaklanarak öldürüldü. Aile katliamının ortak alınan 'araba' nedeniyle olduğu ortaya çıktı. 
 - Yerel seçim sürecinin en başarılı milletvekilleri kim?
10 saat 52 dakika önce

Yerel seçim sürecinin en başarılı milletvekilleri kim? ORC'den dikkat çeken araştırma

ORC Araştırma, yerel seçimlerin ardından dikkat çeken bir araştırmaya imza attı. "Yerel seçimlerin en başarılı milletvekilleri kim?" diye sorulan ankette AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, DEM ve YRP'den birer isim öne çıktı.
 - Beylikdüzü'ndeki pitbull dehşeti kamerada
11 saat 1 dakika önce

Beylikdüzü'ndeki pitbull dehşeti kamerada

Beylikdüzü'nde Cem Mert Ö. isimli vatandaş, alışveriş yapmak istediği büfenin önünde pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin bacağından ısırdığı şahsa 28 dikiş atıldı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı. 
 - Ankara'nın en işlek caddeleri bayramın ilk günü boş kaldı
11 saat 16 dakika önce

Ankara'nın en işlek caddeleri bayramın ilk günü boş kaldı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Ankara sokakları da boş kaldı. Hayalet şehre dönüşen başkent, drone ile havadan görüntülendi.
 - Dilencinin üzerinden çıkan para pes dedirtti
12 saat 3 dakika önce

Ekipler say say bitiremedi! Dilenci kadının üzerinden çıkan para pes dedirtti

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptığı uygulamada, dilenci kadının üzerinden çıkan paranın miktarı ekipleri hayrete düşürdü. Üzerinden 23 bin lira çıkan kadın hakkında cezai işlem uygulandı.
 - Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarını çıldırtacak karar
12 saat 20 dakika önce

Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarını çıldırtacak karar! Santos için...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımdaki kötü gidişatın ardından Fernando Santos kararını verdi. Yakın çevresine Santos'a güvendiğini söyleyen Arat'ın tecrübeli teknik adamla yola devam edeceği öğrenildi. Arat'ın bu kararı Sergen Yalçın'ı isteyen taraftarların tepkisini çekti.
 - Bayram izni faciadan kurtardı
12 saat 20 dakika önce

Bayram izni faciadan kurtardı: Tekstil fabrikasında büyük yangın

Şanlıurfa'da, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil firmasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede tüm fabrikayı saran alevler, yaklaşık 4 saat süren müdahale ile kontrol altına alındı. Korkutan yangında can kaybı olmadığı, bayram dolayısıyla işçilerin izinli olmasıyla olası bir faciadan dönüldüğü öğrenildi.
 - Bayram tatilinin acı bilançosu katlanıyor
12 saat 23 dakika önce

Bayram tatilinin acı bilançosu katlanıyor: 4 günde 26 kişi öldü, binlerce kişi yaralandı

Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin dördüncü gününde 615 trafik kazasının meydana geldiğini duyurdu. Dört günlük kaza bilançosunu da açıklayan Yerlikaya, "2453 trafik kazası meydana geldi. 26 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3870 vatandaşımız ise yaralandı" dedi.
 - Dereye uçtular: Ölü ve yaralılar var
12 saat 33 dakika önce

Bayramın ilk günü korkunç kaza! Dereye uçtular: Ölü ve yaralılar var

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Hatay'da meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir otomobil dereye uçtu. Feci kazada 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti, diğer 2 yaralının ise durumlarının ağır olduğu bildirildi.
 - Her yerde aranan otomobil hırsızı bakın nerede bulundu
12 saat 49 dakika önce

Her yerde aranıyordu! Polis, otomobil hırsızını cezaevinde buldu

Bursa’da bir oto acentesi; satılan araçları müşterilere teslim etmek için listelerken, 1.5 milyon lira değerindeki bir ticari aracın olmadığını fark etti. İhbar üzerine harekete geçen polis, aracı çalan şüphelinin başka suçtan cezaevine girdiğini tespit etti. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
 - Bayraktar'dan İmamoğlu'na "İsrail" tepkisi
13 saat 13 dakika önce

Bayraktar'dan İmamoğlu'na "İsrail" tepkisi: Köpeklerini saldırtmayı bırak

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "İsrail'in jet yakıtının Türkiye'den gönderildiği" iddiasına tepki gösterdi. İddiayı ortaya atanın İmamoğlu'nun iletişim kampanyasını yürüten kişi olduğunu ve terör sempatizanı olduğunu belirten Bayraktar, "Bu PKK’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim." ifadelerini kullandı. 
 - İstanbul trafiğinde 'bayram' boşluğu
13 saat 25 dakika önce

İstanbul trafiğinde 'bayram' boşluğu: Yoğunluk yüzde 6 oldu

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle boşalan İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 6 oldu. Boş yollar ise havadan görüntülendi. 
 - Ecel bayram namazında yakaladı
14 saat 9 dakika önce

Bayram namazında kalp krizi geçiren vatandaş hayatını kaybetti 

Bursa'da bayram namazı kılındığı esnada korkunç bir olay yaşandı. Namaz kılan vatandaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 
 - Terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalandı
14 saat 34 dakika önce

Terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal, yürütülen çalışmalar sonucunda sınır dışı kararı alınması sağlanarak dün Fransa'dan Türkiye'ye getirilmiştir" denildi.
 - Kaymakam, belediye başkan vekili olarak görevlendirildi
14 saat 42 dakika önce

Seçimin yenilenmesine karar verilmişti! Hilvan'da Kaymakam Karakaş, belediye başkan vekili olarak görevlendirildi

Seçimin yenilenmesine karar verilen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, belediye başkan vekili olarak görevlendirildi. Kaymakam Karakaş 2 Haziran'da yapılacak seçimlere kadar görevini yürütecek. 
Sona Git