Tanıdık tiyatro İYİ rezalet!

Düzenleyen:
Tanıdık tiyatro İYİ rezalet!

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabında paylaştığı videoda yer alan ve "Ekonomi berbat" dediği Yüksel Temur'un Range Rover marka aracının olduğu öğrenildi.

CHP'li bir kadın bir süre önce emekli olduğunu söyleyerek "Ben pazara gidemiyorum, eti unuttum. Utanıyorum çocuklarımdan süt alamıyorum" demiş, kadının viski sofralarında görüntüleri ortaya çıkmıştı.

CHP'deki süt skandalının bir benzeri İYİ Parti'de yaşandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'da esnaf ziyarendi bulundu. Ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabında bir vatandaşla sohbetini yayınladı. 

Akşener'e uzun uzun derdini anlatan "Ekonomi berbat" diyen, Suriyelilerin gönderilmesini isteyen Yüksel Temur isimli kişinin şatafat içinde yaşadığı belirlendi.

Temur'un, sosyal medya hesabından Range Rover marka araç, süper lüks mercedes, Jeep ve binek oto ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşması dikkat çekti. Temur'un, lüks bir restaurant sahibi olduğuna ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...