Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu bunu görmüyor! Cansel Hanım'ın çiftliği

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu bunu görmüyor! Cansel Hanım'ın çiftliği

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süre önce partisinin grup toplantısında "Bu kadar işsizlik varken bir kişinin 5 maaş almasını vicdanınız kabul ediyor mu?" diye konuşmuştu. Ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke 5 yerden maaş alanlara twitter hesabından, "Utanmıyor musunuz?" diye seslenmişti. Ballı koltukları diline dolayan CHP yönetimine "Bu ne yaman çelişki?" dedirtecek bir gelişme yaşandı.

İkiye katladı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastaneye kaldırılınca yönetime el koymasıyla tartışma konusu olan Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'in 32 bin lira maaş aldığı iddia edildi. Birçok belediye şirketinde yönetim kurulu üyesi olan Tuncer'in bir maaşının dolar üzerinden hesaplandığı önü sürüldü.
Antalyalı gazeteci Dursun Gündoğdu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in Büyükşehir Belediyesi’nden 2020’de çıplak maaş olarak aylık 15 bin lira maaş aldığını yazdı. 

Dolarla alıyor
Gündoğdu, Tuncer'in belediye iştiraki ASBAŞ yönetim kurulu üyeliğinden, belediye iştiraki ALDAŞ’tan, belediye şirketi ANSET’ten de maaş aldığını, aylık hesabına yatırılan paranın 32 bin lirayı bulduğunu ifade etti. Gündoğdu "Tuncer, ASBAŞ yönetim kurulu üyeliğinden 1000 dolar alıyor. Evet, yanlış yazmadım maaşı dolarla alıyor. Çünkü bu şirket yurtdışı iştiraki" şeklinde yazdı.

Kılıçdaroğlu duymazlıktan geliyor
Tuncer’in ayrıca ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı da olduğunu belirten Gündoğdu "Kılıçdaroğlu, AK Partililere sorarken kendi belediyesinin bürokratı söz konusu olunca bu sözleri duymamazlıktan gelip kulağının arkasına mı yatıyor acaba?" diye sordu.

Böcek hastaneye yatınca ipleri eline almıştı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'in ismi Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Covid-19 sebebiyle uzun süre yoğun bakımda kaldığı sırada gündeme gelmişti. Tuncer bazı bürokratların yetkilerinin ellerinden almış, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu iarasında le kavga çıkmıştı. Belediyedeki taht kavgası uzun süre konuşulmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...