Babacan'dan bildiri yorumu: Zamanı yanlış!

Düzenleyen:
Babacan'dan bildiri yorumu: Zamanı yanlış!

GÜNDEM Haberleri

Emekli amirallerin hadsiz bildirisine iktidar çevrelerinden tepkiler sürüyor. Muhalefet kanadından ise dikkat çekici değerlendirmeler geliyor. Onlardan birine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan imza attı.

Babacan sabah FOX Tv'ye katıldığı programında "Emekli amirallerin açıklamaları kabul edilebilir değil. Emekli olduklarına göre, defalarca darbe teşebbüsü ve darbe görmüşler. Böyle bir açıklamanın ucunun nereye gideceğini hesap etmeleri gerekir. Ciddi bir basiretsizlik var. Zamanı yanlış, mecrası yanlış... Mesele Montrö’yse Montrö... Konuyu genişletip yanlış anlamaya müsait hale getirerek çok büyük bir hata yapmışlar" dedi.

Babacan şöyle devam etti: "Hükûmet önümüzdeki günlerde insanların önüne ‘Kanal İstanbul’u ya destekleyeceksin ya da darbecisin’ gibi bir alternatif koyabilir. Ellerindeki propaganda makinesini böyle çalıştırabilirler. Bu işin ‘Kanal İstanbul’u istiyor musun, istemiyor musun?’ havasına girmesine üzülürüm. Vatandaşlarıma da sesleniyorum. Önümüzdeki haftalarda hükûmet şunu söyleyecek. 103 Amiral, adeta altın bir tepsi içinde bu imkânı sundu. Hükûmet de bunu sonuna kadar kullanacaktır. Bundan sonra ‘Kanal İstanbul’u istemiyorum’ diyene ‘Ha sen darbeci Amirallerle mi berabersin’ denilebilir. Tipik kutuplaştırma."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...