Kılıçdaroğlu’ndan skandal açıklama: LGBT Türk aile yapısını bozmaz

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu’ndan skandal açıklama: LGBT Türk aile yapısını bozmaz

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, LGBT’lilerin Türk aile yapısını bozmadığını söyledi. Haber Global’de Buket Aydın’ın konuğu olan Kılıçdaroğlu “Sayın Erdoğan’la cumhurbaşkanlığı yarışına girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz” sorusuna, “Ondan en ufak bir endişem yok. Dolayısıyla bir kahkaha atabilirsiniz” karşılığını verdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin soruya Kılıçdaroğlu "Adayı nasıl belirleyeceğimize dair oturup konuşacağız. Bir kişinin sözünü dinleyemeceğiz. Her aday ayrı mı çıkarmak isteyecek yoksa tek bir kişi mi çıkaracağız oturup konuşacağız. Güçlendirilmiş parlementer sistemde ittifak olarak hemfikiriz. Ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum" dedi.
Emekli amirallerin bildirisine ilişkin "Gece yarısı kelimeler ilave edip internet sitesine veren kişi sağlıklı biri değil. O kişiyi bulsunlar” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, “LGBT Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusuna “Hayır efendim ilgisi yok” karşılığını verdi.

CHP lideri “Niye aile yapısını bozsun. Herkesin yaşam tarzına saygı göstermek zorundasınız. Ben insanların yaşam tarzlarını siyasete konu etmem” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...