Koca'dan heyecan uyandıran 23 Nisan paylaşımı

Düzenleyen:
Koca'dan heyecan uyandıran 23 Nisan paylaşımı

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 16:04'te sosyal medya hesabından bir Tweet atarak 16:15'te açıklama yapacağını duyurdu. Herkes açıklamanın mahiyetini merak etmeye başladı. Kimileri "Hayırdır inşallah, Bakan istifa mı edecek?" diye sordu. 10 dakika içinde binlerce senaryo kuruldu. Saat 16:15 olduğunda Koca'nın hesabından 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu teslim ettiği bir çocuk belirdi. Açıklamayı küçük Sağlık Bakanı yaptı. Koca'nın sevenleri de "oh" çekti.

Mesajında önemli uyarılarda bulunan Küçük Bakan şunları söyledi: "Kıymetli vatandaşlarım, öncelikle hepinizin ellerinizden öpüyorum. Umarım herkes elini yıkamıştır. Bildiğiniz gibi bir yıldır koronavirüsle mücadele ediyoruz. Beni tanımadığınız günlere dönmek istiyorsunuz farkındayım. Bunu ben de istiyorum. Çalışmalarımız da bu yönde zaten. Ben de çok bunaldım. Minik kalbim artık dayanamıyor. Bu mücadeleyi verirken yeri geldi okulumuzdan, yeri geldi oyun parklarından feragat ettik. Evimiz, okulumuz oyun alanımız oldu. Hatta en son bayramda dedemlere gidemedik. Umarım dedem harçlıklarımı biriktiriyordur. Canım dedem. Şimdi herkesten bir ricam olacak. Sırası gelen herkes aşısını olsun. Yoksa aşıdan korkuyor musunuz? Aşıdan çocuklar bile korkmuyor. Bence aşı olursanız okullarımız açılacak. Ben de arkadaşlarıma kavuşacağım. Arkadaşım Yasin'i çok özledim. Siz saygıdeğer büyüklerimizin maske mesafe temizlik kurallarınıza uyduğunuzu görünce mutlu oluyorum."

Küçük bakan arkadaşların 23 Nisan'ını da kutlamayı ihmal etmedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...