Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Varank'tan Babacan'a: Kore yemeği yiyemeyince kriz çıkaran kimdi?

Düzenleyen:
Varank'tan Babacan'a: Kore yemeği yiyemeyince kriz çıkaran kimdi?

GÜNDEM Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal 42'te katıldığı bir programda Hazine Bakanlığı günlerini anlattı.

O süreçte yaptığı tasarruflara değinen Babacan “11 yıl  Hazine'deki makam odamdaki mobilya neyse devrettiğim günkü mobilya aynı gün oldu. Defalarca mobilya değiştirmeyi bilmez miydim? Şu mobilyanın iskeleti durdu, kumaşı yıprandığı için sadece kumaşını değiştirttim ben biliyor musunuz? Bunu Hazine Bakanı olarak böyle yönettim. Niye? Tasarruf ruhunu yukarıdan aşağıya bütün sistem görsün diye” açıklamasında bulundu. Twitter hesabından da programın tasarruflarla ilgili kısmını paylaşan Babacan “Fotokopi çektiğimiz A4 kâğıdını önlü arkalı kullanarak tasarruf ettiğimiz günlerde benim için 'Fren Ali' demişlerdi. 125 bin makam arabası alan israf zihniyeti ise anca duvara tosladı" notunu düştü.
‘FREN ALİ AMA NEYE?”
Babacan’ın bu paylaşımına cevap ise gecikmedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank “Busan'da Kore yemeği yiyemeyince kriz çıkaran, yurtdışında Mercedes harici araca burun kıvıran, Londra-Vaşington gezilerinde kalacağı otelin yıldız sayısıyla ilgilenen bir geçmişi olmasa bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim. Fren Ali ama neye? Sanayiye olmasın sakın?” eleştirisinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...