Mehmetçiğe maket uçakla saldırı girişimi

Düzenleyen:
Mehmetçiğe maket uçakla saldırı girişimi

GÜNDEM Haberleri

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları bölgesinde Mehmetçik'e saldırı amaçlı kullandığı bir maket uçak askerlerin dikkatiyle amacına ulaşamadan imha edildi.

Irak kuzeyinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları sırasında teröristlerce Mehmetçik'e saldırı amaçlı bir maket uçak gönderildi. Mehmetçiğin farkettiği hain saldırı girişimi hedefine ulaşamadan son buldu.

Barınak ve mağaralardan çıkma cesareti gösteremiyorlar
Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarının başarıyla devam ettiği belirtildi.

Komandoların her bir terör inine girerek teröristlere ait hedefleri tek tek imha ettiği vurgulanan açıklamada, saklandıkları sığınak, barınak ve mağaralardan çıkma cesareti gösteremeyen terör örgütü mensuplarının ise zaman zaman yaptıkları gibi yine maket uçaklarla saldırmaya çalıştığı bildirildi.

Açıklamada, Pençe Şimşek operasyonunun düzenlendiği Metina bölgesinde arama tarama faaliyetinde bulunan Mehmetçik'in, kendilerine doğru gelen bir maket uçağı fark ederek makineli tüfeklerle ateş altına aldığı ve uçağın hedefine ulaşamadan düşürüldüğü kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...