Resmi tören yarın: Kuzey Marmara Otoyolu açılıyor

Düzenleyen:
Resmi tören yarın: Kuzey Marmara Otoyolu açılıyor

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde de inşa faaliyetlerinin tamamlandığını, yarın yapılacak resmi törenle açılışın yapılacağını duyurdu.

Bakan Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla yarın,  inşaa faaliyetleri tamamlanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. Kesiminin resmen hizmete açılacağını bildirdi.

Açıklamaya göre, köprülü kavşaklar, ücret toplama istasyonları gibi belirli yerler ve şartlar dışında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabına giriş ve çıkış yapılamayacak.

Tel çitler veya duvarlar bu tür çıkışları engellemek amacıyla kara yolu sınır çizgisi boyunca tesis edildi. Bu doğrultuda; engellerin açılması, yıkılması, kesilmesi ve başka şekilde tahrip edilmesi kesinlikle yasak.

ASGARİ HIZ 40 KİLOMETRE OLACAK
Erişme kontrollü kara yolu olarak trafiğe açılan bu kesime giremeyeceklerse şöyle; yayalar, hayvanlar, motorsuz araçlar, lastik tekerlekli traktörler, iş makineleri ve bisikletliler.

Hasdal-Habipler-Başakşehir etabında mecburi asgari hız saatte 40 kilometre, azami hız geometrik standartların müsaade ettiği limitlerde olabilecek. Duraklama, park etme, geri dönüş yapma ve geri gitme yapmak ise yasak. Yalnızca zorunlu hallerde en sağdaki emniyet şeridinde durmaya izin verilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...