1,5 ton uyuşturucunun ele geçirildiği Onur operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
1,5 ton uyuşturucunun ele geçirildiği Onur operasyonunda 6 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Türk güvenlik güçlerinin uluslararası sularda düzenlediği 'Onur Operasyonu'nda ele geçirilen 1.5 ton esrarla ilgili 6 kişi tutuklandı.

Sahil Güvenlik, Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Dairesi Başkanlığı, Havacılık İHA ve Özel Harekat birimlerince, Suriye açıklarında uluslararası sularda Türkiye'ye uyuşturucu getirilen balıkçı teknesine büyük bir operasyon düzenlendi.

'Onur' operasyonunda 1,5 ton esrar ele geçirildi
17 Mayıs'ta gerçekleştirilen ve 'Onur' adı verilen operasyonda 1,5 ton uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Suriye uyruklu 4 kişi ile Türkiye'de sevkiyatla bağlantılı 2 kişi gözaltına alınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde yapılan operasyona ilişkin gözaltına alınan yabancı uyruklu A.M.S.S, Z.M.I, Y.M.N.İ, M.A. ile A.K. ve S.K'nin işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...