Bakan Akar: Fitne peşinde koşan ordubozanlar var

Düzenleyen:
Bakan Akar: Fitne peşinde koşan ordubozanlar var

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Akar, yaptığı açıklamada fitne ve fesat peşinde koşan ordubozanlara fırsat vermeyeceklerini ve Mavi Vatan'daki hakların sonuna kadar korunacağı mesajını verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, "Yalanla dolanla ordumuza ve onun komuta heyetine dil uzatmayı adet haline getiren ordubozanlar var. Fitne ve fesat peşinde koşan bu ordubozanlar, TSK'nın tatbikatlardaki ve asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla üç kıtada icra etmekte olduğu operasyonlardaki başarılarını engelleyemeyecekler, gölgeleyemeyecekler." ifadelerini kullandı.

MAVİ VATAN AÇIKLAMASI

Bakan Akar, Kıbrıs ve Mavi Vatan ile ilgili de konuşarak, "Açıkça ifade ediyoruz ki bizim kimsenin hakkında, hukukunda, toprağında gözümüz yoktur. Ancak Kıbrıs dahil, Mavi Vatanımızdaki hak, alaka ve menfaatlerimizi korumakta azimliyiz, kararlıyız ve buna muktediriz." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...