2 bin genç Diyarbakır anneleri için yürüyecek

2 bin genç Diyarbakır anneleri için yürüyecek

GÜNDEM Haberleri

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, terörden ve uyuşturucudan uzak, gelenek ve göreneklerine bağlı bireyler yetiştirmek istediklerini belirterek “Böylelikle hem bölge hem de ülke terör belasından kurtulacaktır" diye konuştu.

Belediye tarafından ücretsiz açılan kurslara katılan öğrencileri ziyaret eden Başkan Sayan, "Ne yazık ki bugüne kadar birçok gencimiz terör örgütlerince kandırıldı. Bunu engellemeye yönelik çalışmalar yapıyoruz" dedi. HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde dağa kaçırılan evlatlarına kavuşmak için bekleyen Diyarbakır annelerine dikkati çeken Sayan, "Diyarbakır annelerine destek için yakın zamanda 2 bin gençle yürüyerek Diyarbakır'a gideceğiz. Biz bu gençlerle Diyarbakır annelerine yürüyeceğiz. Onların elini öpeceğiz, evlat acısının, anne yüreğinin ne olduğunu bütün Türkiye görecek" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...