Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB acı haberi verdi: 1 askerimiz şehit

Düzenleyen:
MSB acı haberi verdi: 1 askerimiz şehit

GÜNDEM Haberleri

MSB'den yapılan açıklamada 1 askerimizin, Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda yaralandığı, yapılan tüm tedavilere rağmen hayatını kaybederek şehit olduğu duyuruldu.

Terörle mücadele kararlı bir biçimde yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarla başarılı bir biçimde sürdürülüyor. Köşeye sıkışan PKK, hain saldırılarıyla son çırpınışlarını sergiliyor. Kötü haber,  Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinden geldi. Operasyonda yaralanan bir asker şehit oldu.

FÜZE SALDIRISINDA YARALANMIŞTI
MSB
'den yapılan açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 11 Haziran 2021 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri yer aldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...