Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatandaşın yüzde 82’si hizmetlerden memnun

Vatandaşın yüzde 82’si  hizmetlerden memnun

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığının mayıs ayında 205 bin 330 kişinin katılımıyla düzenlediği anket sonuçlarına göre vatandaşların Bakanlık hizmetlerinden yüzde 82 oranında memnuniyet duyduğu ortaya çıktı.

Bakanlığın uyguladığı politikalar arasında en yüksek memnuniyetin, yüzde 85,89 ile terör örgütleriyle mücadeleden duyulduğu belirlendi. Bunu yüzde 84,08 ile kimlik kartı, sürücü ve pasaport belgesi dâhil nüfus işlemleri, yüzde 77,79 ile uyuşturucuyla mücadele politikaları izledi. Robot teknolojisi yardımıyla gerçekleştirilen ankete, seslerin yazıya, yazıların da sese dönüştürülmesi temeline dayalı yapay zekâ teknolojisi sayesinde günlük 8 bin arama kapasitesiyle uygulamadan daha doğru sonuçlar elde edilebiliyor. Ana dilleri farklı olan kişilerin görüşlerinin de sonuca dâhil edildiği ankette verilen cevaplar anonimleştirildiğinden kişisel veriler ihlal edilmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...